Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Κόλλησαν» στο μηδέν Τηλυκράτης κι Εθνικός Γαζώρου






Μπροστά σε περισσότερους από 1.000 φίλους του ποδοσφαίρου, Τηλυκράτης και Εθνικός Γαζώρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στη Λευκάδα, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Football League 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 15λεπτο, με τον Εθνικό να ισορροπεί το παιχνίδι στο υπόλοιπο του α’ ημιχρόνου.

Ο Τηλυκράτης είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τα σουτ ωστόσο, των Θανέλα και Παπανίκου, στο 15’ και στο 44’ αντίστοιχα, να φεύγουν άουτ, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Εθνικός Γαζώρου απείλησε με σουτ του Κουκούτση στο 23’, αλλά και με μακρινό σουτ του Πεχλιβανίδη στο 37’, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Σταυράκη να επεμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις.

Η φάση που «σημάδεψε», εξάλλου, το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του 39ου λεπτού, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Θανέλα από τον Αγγελόπουλο, με τον διαιτητή, όμως, να καταλογίζει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της προσπάθειας των δύο παικτών.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η υπεροχή του Τηλυκράτη στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθολική, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Εθνικός Γαζώρου έδειξε να… βολεύεται με την ισοπαλία, καθώς έτσι θα διατηρούσε την απόσταση του από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Τηλυκράτη, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει αισθητά.

Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Παπαθανασίου έχοντας ως καλύτερες ευκαιρίες τους την κεφαλιά του Κατσίκη στο 68’ (η μπάλα πέρασε άουτ), αλλά κι ένα… εκρηκτικό πεντάλεπτο στο φινάλε του ματς, όταν ο Κατσίκης με δυνατό σουτ στο 86’, ο Καραγιαννίδης με μακρινό σουτ στο 87’, αλλά και πάλι ο Κατσίκης στο 90’ με ανάποδο ψαλίδι, απείλησαν την εστία του Εθνικού Γαζώρου, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να σκοράρουν…

Το τελικό 0-0 στη Λευκάδα φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα, αν και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν, καθώς είχαν την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, να πετύχουν ένα γκολ, το οποίο θα τους «χάριζε» πιθανότατα τους τρεις βαθμούς, που χρειάζονταν για να πλησιάσουν τον Εθνικό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νεοφυτιάδης, με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Σεφέρη, άπαντες από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορινθίας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ:   Σταυράκης, Αχείμαστος (73’ Συμελίδης), Καταγής, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Θανέλας (83’ Αλμπάνης), Νάκος, Κατσίκης, Πουταχίδης, Παπανίκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ:   Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κώτσιας, Γαλακτερός, Παλάσκας (90’ Κουκώλης), Άγγος, Κουκούτσης, Μαχαιρούδης, Κωνσταντινίδης (69’ Χαριτίδης), Πεχλιβανίδης (77’ Κρυστάλλης).

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου