Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε χθες το βράδυ στο χωριό Κανάλι στην Πρέβεζα.

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε χθες το βράδυ στο χωριό Κανάλι στην Πρέβεζα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pamepreveza.gr άγνωστοι «χτύπησαν» 4 σπίτια ενώ κατάφεραν να μπουν στα 3 από αυτά και μάλιστα την ώρα που μέσα κοιμόνταν οι ιδιοκτήτες τους.


Κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους λέγοντας ότι είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι διαρρήξεις το διάστημα που πολίτες έκαναν περιπολίες τα βράδια. «Κάτι ήταν και αυτό. Τουλάχιστον κοιμόμασταν με κάποια σιγουριά» λέει κάτοικος του χωριού.

«Μπήκαν από το παράθυρο, το οποίο είχα κλείσει και χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης» είπε μεταξύ άλλων ένα άλλο θύμα. Συγκεκριμένα ο ίδιος εχθές το βράδυ κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού από το οποίο πέρασαν οι άγνωστοι, και πήγαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η γυναίκα του μαζί με το ένα τους παιδί μιας και ήταν άρρωστο. Πήραν από το κομοδίνο το κινητό της τηλέφωνο και αφού έψαξαν τα ρούχα κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το δεύτερο ανήλικο παιδί τους.

 Οι δράστες αφαίρεσαν το ποσό των 200 ευρώ από την φόρμα εργασίας του Σ.Σ., ιδιοκτήτη του σπιτιού και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

ΠΗΓΗ:  http://www.pamepreveza.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου