Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΟΥΡΝI ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, ότι στη μικρή παραλία «ΦΟΥΡΝΙ» που βρίσκεται ανάμεσα από την παραλία «ΚΑΘΙΣΜΑ» και «ΜΥΛΟΙ»
δυτικά της Λευκάδας, είχαν εγκλωβιστεί τέσσερα άτομα και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αφού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 7 και 8 μποφόρ.

Τα τέσσερα αυτά άτομα δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στο σκάφος τους «ΜΑΡΙΑ» με το οποίο είχαν μεταβεί στην περιοχή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό του Λιμενικού καθώς και ιδιωτικά σκάφη, αλλά λόγω του μεγάλου κυματισμού που επικρατούσε ήταν αδύνατη η προσέγγιση της παραλίας από θάλασσα.

Παράλληλα, στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα με άντρες του Λιμενικού και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησε για τον απεγκλωβισμό τους από στεριά, ο οποίος δεν κατέστη δυνατός λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Τελικά ο απεγκλωβισμός των τεσσάρων ατόμων, που είναι καλά στην υγεία τους, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΜΥΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Λ. 269 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας, ενώ το «ΜΑΡΙΑ» αφού ρυμουλκήθηκε προσέδεσε ασφαλώς στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας.

ΠΗΓΗ :  www.pamepreveza.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου