Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Πήγαν για … τρίο, αλλά δεν τους βγήκε!!!

Πρέβεζα:Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι γείτονες ενός νεαρού στην Πρέβεζα, από τις φωνές και τους θορύβους που έβγαιναν από το σπίτι του.

Όλα έγιναν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ένας άντρας και δύο γυναίκες οι οποίοι θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε σεξουαλικά παιχνίδια αλλά τελικά μάλλον κάτι δεν πήγε καλά !!!

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr ο άντρας βρίσκονταν στην ακτή μαζί με την μια από τις δύο κοπέλες και περίμεναν την δεύτερη φίλη τους προκειμένου να δούνε μαζί την… ανατολή του ήλιου.

Και οι τρεις είχαν κανονίσει την συνεύρεση αυτή και είχαν συμφωνήσει να γνωρίσουν αυτή την εμπειρία.

Όταν η δεύτερη κοπέλα έφτασε στην παραλία και είδε το ζευγάρι που είχε αρχίσει τα… προκαταρκτικά μάλλον άλλαξε γνώμη και αποχώρησε παρά τις προσκλήσεις να μείνει.

Έλα όμως που στην πορεία μάλλον δεν θέλησε να φύγει χωρίς να αφήσει το σημάδι της…

Επέστρεψε και μπήκε στο σπίτι του νεαρού άντρα, που βρίσκονταν κοντά στην ακτή και άρχισε να τα σπάει. Δεν άφησε τίποτε όρθιο στην κυριολεξία, τραβώντας την προσοχή όχι μόνο του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας που άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του να δει τι συμβαίνει, αλλά και της γειτονιάς που βγήκε στα μπαλκόνια.

Όταν η αγριεμένη νεαρά τον αντίκρισε άρχισε να τον στολίζει με κάθε είδους κοσμητικά επίθετα που ακούγονταν παντού στην ησυχία της νύχτας και αφού ολοκλήρωσε την καταστροφική της μανία, αποχώρησε από το σπίτι των… οργίων αφήνοντας τον με τον στόμα ανοιχτό.

Τώρα το τι προηγήθηκε και γιατί αυτή η αντίδραση της δεύτερης κοπέλας, οι τρεις τους το ξέρουν ή μάλλον οι δυο τους…
 http://pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου