Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΟΣ;

Ο καφές περιέχει εκχύλισμα από το μανιτάρι ganoderma. To ganoderma είναι γνωστό για την ικανότητά

 του να συμβάλει με φυσικό τρόπο στη βελτίωση PH του σώματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς η βελτίωση του PH είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί θεμέλιο λίθο για την καλή υγεία του οργανισμού. Ο κύριος λόγος που αποφεύγουμε τον καφέ, είναι η μεγάλη του οξύτητα!

Ο κοινός καφές- ιδιαίτερα σε μεγάλες ποσότητες- αυξάνει την οξύτητα και διαταράσσει το PH του οργανισμού (το κάνει πιο όξινο).Αυτό δημιουργεί πολλές από τις γνωστές αρνητικές επιπτώσεις.

 Για ένα φλιτζάνι καφέ χρειάζονται κατά μέσο όρο 17 φλιτζάνια νερό για να εξουδετερώσουν την οξύτητα και 2 φλιτζάνια νερό για να αντισταθμίσουν την αφυδάτωση!

Το ganoderma είναι μια ισχυρά αλκαλική τροφή. Περιέχει πολύ υψηλή συγκέντρωση αλκαλοειδών, τα οποία αντισταθμίζουν την οξύτητα του καφέ, διατηρώντας και υποστηρίζοντας τα υγιή φυσιολογικά επίπεδα του PH στο σώμα.

Ταυτόχρονα προσφέρει ένα πλήθος μοναδικών ευεργετικών συστατικών ( 400 στο σύνολο), τα όποια συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού και επιδρούν σημαντικά στη θωράκισή του.

ΠΗΓΗ : http://ganocoffeelg.dxnnet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου