Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR

Ενημέρωση απο το Επιμελητήριο ΛευκάδαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR



Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για την τουριστική προβολή του Νομού μας με πρωτοβουλία της Διοικητικής του Επιτροπής και με έξοδα αποκλειστικά του φορέα προσκλήθηκε (για δεύτερη φορά) στη Λευκάδα δημοσιογραφική ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL, η οποία πραγματοποίησε ρεπορτάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία προβάλλονταν καθημερινά από 20/08/12 έως και 26/08/12 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού χαρίζοντας στο Νομό μας τεράστια προβολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 22/8 οι ειδήσεις του Star ήτανε πρώτες στην ακροαματικότητα όλων των δελτίων ειδήσεων, στο κοινό από 15 έως 44 ετών.

Η δημοσιογραφική ομάδα του STAR μαζί με την βοήθεια και την καθοδήγηση του Προέδρου επισκέφτηκαν και πρόβαλαν όχι μόνο τη πόλη της Λευκάδας, αλλά το σύνολο όλων σχεδόν των προορισμών του Νομού, όπως π.χ. το Νυδρί, τη Λυγιά, την Καρυά, τη Βασιλική, τη Νικιάνα, το Κάθισμα, τον Άγιο Νικήτα κτλ, προβάλλοντας όχι μόνο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας αλλά το σύνολο των δυνατοτήτων που προσφέρει το νησί, όπως τη νυχτερινή ζωή, τα θαλάσσια σπορ, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, το διεθνές φεστιβάλ φολκλόρ, αλλά και τη δυνατότητα επίσκεψης στο νησί και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η Διοίκηση του φορέα στα πλαίσια της προώθησης του Νομού Λευκάδας ως τουριστικού προορισμού είχε προσκαλέσει τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL και στα τέλη Μαρτίου 2012 και αποφάσισε την εκ νέου πρόσκλησή του εντός της θερινής περιόδου με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα θετικά αποτελέσματα της προβολής του Νομού με μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του τουριστικού μας προϊόντος μέσω ενός τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας και μεγάλης ακροαματικότητας με σκοπό να βάλει τις βάσεις για μια πιο οργανωμένη προβολή για την επόμενη τουριστική περίοδο αλλά και τα όποια οφέλη προκύψουν για την κίνηση του Σεπτεμβρίου.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι ο φορέας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της προβολής της Λευκάδας. Εντελώς πρόσφατα μάλιστα συνεργάζεται με επιστημονικό συνεργάτη, ειδικό σε θέματα τουρισμού, και ευελπιστούμε ότι και με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία θα μεγιστοποιήσουμε μεθοδικά τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξη του νησιού μας.



Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου