Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

1ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο

1ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο


Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρες 15:30 - 18:30 θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο
, στο Αμφιθέατρο του κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Πλ. Κάλβου 20, το 1ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 με θέμα: Έρευνα, καινοτομία και επιχειρήσεις, με εισηγητή τον Χαράλαμπο Χρυσομαλλίδη, Οικονομολόγο, Υπ. Διδάκτορα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.


Ο εισηγητής

Ο Χαράλαμπος Χρυσομαλλίδης είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε Πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ίδιου πανεπιστημίου. Ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού και του έχει απονεμηθεί το Βραβείο Ευρωπαϊκών Μελετών από την Ελληνική Πανεπιστημιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Σπουδών. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια με αντικείμενο την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τη δημόσια πολιτική. Την περίοδο 2009-2011 διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου