Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ του Κ. Δρακονταειδή με αφορμή την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δ.Σ., για αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού.

ΔΗΛΩΣΗ  του Κ. Δρακονταειδή

με αφορμή την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δ.Σ., για αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού.




       Η ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της αριθ. 378/19-11-2012 απόφασης του Δ.Σ., για αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού, αποτελεί μια δεύτερη μεγάλη νίκη για τους πολίτες της Λευκάδας.

       Η πρώτη, θυμίζουμε ότι ήταν η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης, πριν ένα περίπου χρόνο.

       Ως Δημοτική Κίνηση, δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά, μάχη για να ανατρέψουμε τις απίθανες αυξήσεις που επέβαλε,  δια της σιδηράς πλειοψηφίας της, η Δημοτική Αρχή.

      Δίνουμε τη μάχη αυτή πρώτα από όλα σε επίπεδο κοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες και παράλληλα να δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης και δεύτερον σε θεσμικό επίπεδο για να τις ανατρέψουμε νομικά.

       Μέλη της Κίνησής μας κατέθεσαν προσφυγές, μαζί με άλλους πολίτες και αιρετούς, ώστε να ακυρωθούν αυτές οι παράνομες αποφάσεις.

       Η  νίκη αυτή δεν καθορίζει την  έκβαση του «πολέμου», συμβάλει  όμως στην δημιουργία καλλίτερων  προϋποθέσεων.

       Πρέπει  να γίνουν κι άλλα.

       Από τη μεριά μας, θα επαναλάβουμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει όταν λήφθηκαν αυτές οι απαράδεκτες αποφάσεις για αυξήσεις.

       Δεν πρόκειται να περάσουν.

       Το υποσχόμαστε στο λαό της Λευκάδας.

       Το υποσχόμαστε και στον κ. Δήμαρχο.

       Τις  καλύτερες ευχές μας σε όλους  τους δημότες και μην λησμονούμε  το μήνυμα της αλληλεγγύης που οφείλουμε όλοι, όλο το χρόνο, να εκπέμπουμε με τις πράξεις μας.

       Καλή χρονιά.

     Λευκάδα, 28/12/2012                                  Κων/νος Δρακονταειδής

     

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου