Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δύσκολες ώρες για το Τόμας Πρωτόπαπα

Συνάδελφοι και φίλοι στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα!

Εδώ και μερικές ώρες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΚΑΤ έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Nassos blog, ο ηθοποιός μετά από ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Σοκαρισμένοι είναι από την είδηση φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού οι οποίοι στέλνουν τις ευχές τους ελπίζοντας να πάνε όλα καλά μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter! Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γράφει: «Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά». Ο  Αργύρης Αγγέλου: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ας ελπίσουμε το παιδί να τα καταφέρει!», η Χριστίνα Πολίτη: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαπα ότι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια».  Ενώ ο Κώστας Σόμμερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Όλη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου αδερφέ...». Ολοένα και πληθαίνουν οι ευχές να πάνε όλα καλά για τον Τόμας Πρωτόπαπα!
Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν γνωρίζω καλά το παιδί αλλά ας προσευχηθούμε για τον Τόμας Πρωτόπαπα που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική μετά από τροχαίο».
Βαλάντω Τρύφωνος: «Δεν ξέρω τον Τόμας αλλά εύχομαι να βγει νικητής...»
Κατερίνα Καινούργιου: «Ελπίζω να μην ισχύουν τα τραγικά νέα που μαθαίνω για τον Τόμας. Αν ναι ελπίζω ο Θεός να κάνει το θαύμα του και όλα να πάνε καλά είναι άδικο»

http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου