Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  Με στόχο την αύξηση Ρώσων τουριστών στα Ιόνια Νησιά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει, με δικό της περίπτερο, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου.

  Το περίπτερο της έκθεσης υποστηρίζει η Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ), με το Διευθύνοντα Σύμβουλο Αντώνη Δουβίτσα και το στέλεχος, Σπύρο Θύμη, ενώ παρούσα στην έκθεση είναι και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία Μακρή.

  Η ρωσική αγορά, δήλωσε  ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων,  Σπυρίδων Σπύρου, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και, καθώς οι Ρώσοι ενδιαφέρονται για το θρησκευτικό τουρισμό, τα νησιά μας είναι σημεία προσέλκυσης με τα πολλά και σημαντικά θρησκευτικά μνημεία.

  Οι δεσμοί μας με τη  Ρωσία είναι ισχυροί, έχουν  γίνει πολλά προσκυνήματα Ρώσων επισκεπτών στα Ιόνια Νησιά, οργανώνεται κάθε χρόνο η «Ρώσικη Εβδομάδα» και ευελπιστούμε ότι και αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες από τη Ρωσία θα προτιμήσουν τα νησιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου