Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου Νέας Χορωδίας (φωτογραφίες)






ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός  της Νέας Χορωδίας Λευκάδας, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Πάνθεον». Η μεγάλη προσέλευση κόσμου, η καταπληκτική ορχήστρα με τον μαέστρο μας Ανδρέα Σγουρόπουλο και με τους καταξιωμένους Λευκαδίτες μουσικούς που μας ταξίδεψαν σε αλλοτινές εποχές λευκαδίτικου ξεφαντώματος, ο ζεστός και φιλόξενος χώρος και το αμείωτο κέφι, συντέλεσαν σε μια ομολογουμένως υπέροχη αποκριάτικη βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Βερύκιος, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Αραβανής, η Αντιδήμαρχος κ. Ζωή Σκιαδά και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γ. Καραλιόλιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας που στήριξαν με την παρουσία τους ακόμη μια εκδήλωσή του, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και την κάλυψη του αποκριάτικου χορού καθώς και τους χορηγούς που με ιδιαίτερη προθυμία διέθεσαν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο για την καλλιτεχνική επιμέλεια  της αίθουσας της εκδήλωσης και  τις υπέροχες δημιουργίες του, για τις οποίες τον ευχαριστούμε πολυ.

 
          Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή φωτογραφιών: www.lefkada.at












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου