Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θέμα : Δημιουργία Προσκοπικού Συστήματος στη Λευκάδα 

Εθελοντικός, παγκόσμιος και ανοικτός σε όλους, ο Προσκοπισμός είναι η μεγαλύτερη κίνηση νέων στον κόσμο σε περισσότερες από 150 χώρες για παιδιά και νέους από 7 έως 30 ετών.

Μια Κίνηση που στηρίζεται σε ένα σύγχρονο παιδαγωγικό σύστημα που οι ρίζες του ξεκινούν στην Αρχαία Ελλάδα και καταλήγουν στους σύγχρονους παιδαγωγούς.

Μια Κίνηση με Αξίες Ζωής όπως: Πίστη στο Θεό, Καθήκον στην Πατρίδα, τον Συνάνθρωπο και τον εαυτό μας.

Μια Κίνηση που κάνει πράξη το καθήκον προς την κοινωνία και πρωτοστατεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής με μια σειρά από δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, δασοπροστασία, αγωγή υγείας.

Μια Κίνηση που με βάση το παιγνίδι, τη ζωή στο ύπαιθρο, την αυτογνωσία και την αυτοεκπαίδευση δίνει σε κάθε παιδί ωφέλιμα βιώματα και νέες εμπειρίες.

Μια Κίνηση η οποία στηρίζεται σε χιλιάδες εθελοντές ενήλικες που αγαπούν το παιδί και πιστεύουν στις ικανότητες του, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.

Μια Κίνηση που περισσότεροι από 2.000.000 Έλληνες μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει το έργο της και υποστηρίζουν την εξάπλωση της Προσκοπικής Ιδέας ως τρόπου ζωής.

Μια Κίνηση που συμβάλλει στην ένταξη του παιδιού και του νέου στην κοινωνία του Αύριο.Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου  Λευκάδας σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων προτίθεται να δημιουργήσει το

1ο Προσκοπικό Σύστημα Λευκάδας

Για το σκοπό αυτό καλεί όλους  τους ενδιαφερόμενους ενηλίκους, οι οποίοι επιθυμούν να αποτελέσουν  στελέχη του Συστήματος, να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του  Πνευματικού Κέντρου καθημερινά από 9.00-14.00 και στο τηλέφωνο 26450-26635 (κα Ιωάννα Φίλιππα).

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου