Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 28-5-2013


Προς: ΔΣ ΑΟ Καλαμιτσίου


 Κε Πρόεδρε ,Αγαπητοι  φίλοι,


  Το ΔΣ της ομάδας μας, θέλει με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και χαρά να σας δώσει πολλά και θερμά συγχαρητήρια για τη συνολική πορεία της ομάδας σας, αλλά ειδικότερα θα ήθελε να σταθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδας σ επίπεδο εφηβικών ομάδων.

   Είναι η σημαντικότερη  ως σήμερα ομαδική διάκριση «εκτός συνόρων» σε επίπεδο εφήβων και μάλιστα με εξαιρετική απόδοση και μελετημένη πορεία από τα επιτελεία σας.

   Για μας κάθε επιτυχία Λευκαδίτικης ομάδας, εκτός των ορίων της περιοχής μας, αποτελεί πηγή χαράς και βέβαια μέρος της ποδοσφαιρικής μας κουλτούρας. 

   Αποδείξατε ότι με μεθοδική και προσεγμένη δουλειά πολλά πράγματα είναι δυνατά, παρά το μικρό μέγεθος της πόλης μας.

 Επίσης ξαναβάλατε τον προβληματισμό περί του αν κάποιοι ποδοσφαιριστές του τόπου μας ή και ομάδες, μπορούν να σταθούν σε ανταγωνιστικότερο από το τοπικό επίπεδο. Το συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι δυνατά.

   Για μας η προσπάθεια  στη δημιουργία ποιοτικών τμημάτων υποδομής είναι, εκ των ων ουκ άνευ, συνεπώς πέρα από τα συγχαρητήρια, μας βρίσκετε και συνοδοιπόρους για ένα απλό λόγο: είμαστε λίγοι και δεν μπορούμε ν’ ανταγωνιζόμαστε, αλλά να συνεργαζόμαστε.

 Κε πρόεδρε,

 Παρακαλούμε να μεταφέρετε , στο σύνολο της ομάδας σας, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, μέλη του ΔΣ, ποδοσφαιριστές, και τεχνική ηγεσία τα θερμά μας συγχαρητήρια και την ευχή μας για παραπέρα θετική συνέχιση των προσπαθειών σας.

  Η παρούσα  επιστολή αποτελεί και δημόσιο  συγχαρητήριο έγγραφο που θα  διανεμηθεί στον τοπικό τύπο.

Με τιμη


Για το ΔΣ


Ο πρόεδρος                                                                             ο γραμματέας
                                                            
 Σπ. Πολίτης                                                                            Β.  Μεσσήνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου