Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ - Τεράστια επιτυχία για το εφηβικό (U-17) τμήμα μας

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ  ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Τεράστια επιτυχία για  το εφηβικό (U-17) τμήμα μας!

Πρωταθλητές Δυτικής Ελλάδας!


Στην πρώτη κιόλας χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Περιφερειακό Εφηβικό U-17 Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας που δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας!

Επικράτησε των Ελπίδων  Ιωαννίνων σε δύο αγώνες στον τελικό με ισάριθμες νίκες, 5-0 στο γήπεδο Σφακιωτών στις 19/05/13 και 2-1 την Κυριακή 26/05/13 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων!

Η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας κάποιες από τις πιο καλά οργανωμένες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, όπως ο Πας Γιάννενα, ο Κ.Δαβουρλής – Παναχαϊκή, οι Ελπίδες Ιωαννίνων και αρκετές άλλες ακόμα, κατάφεραν να παίξουν, κατά γενική ομολογία, όμορφο ποδόσφαιρο, προσελκύοντας πολύ κόσμο στο γήπεδο, και με μόλις 1 ήττα να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Η επιτυχία αυτή ήρθε να συμπληρώσει  την φανταστική φετινή πορεία της  ανδρικής ομάδας και πλέον κάνουμε  λόγο για μία πανέμορφη χρονιά!

Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν  να δουλεύουν πριν από τρία χρόνια σαν παιδικό τμήμα υπό τις  οδηγίες του κου Κατηφόρη, πήραν 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα και έφτασαν φέτος σ’ αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας στον κόσμο πόσο ταλέντο διαθέτουν αλλά και πόσο όρεξη για δουλειά έχουν!

Η διοίκηση από την πλευρά της θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Λευκαδίτες που στήριξαν αυτή την ομάδα και όλους αυτούς που «χαλάγανε» τις Κυριακές τους για να ‘ναι κοντά στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε πολύ τον  γιατρό μας τον Στάθη τον Κατωπόδη που ήταν πάντα δίπλα μας!

   Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα αυτά τα παιδιά όπως και το προπονητικό team, τον κο Κατηφόρη Γιώργο και τον κο Φούκα Σπύρο για την δουλειά τους.

 Ήμαστε υπερήφανοι για σας!

 Ήμαστε υπερήφανοι  που είστε μέλη της ομάδας  μας!










                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου