Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Συλλήψεις για παρεμπόριο στη Λευκάδα

Συλλήψεις για παρεμπόριο στη Λευκάδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συλλήψεις τριών μη νόμιμων αλλοδαπών για παρεμπόριο
(Δελτίο Τύπου)  Στις (27.06.2013) το βράδυ συνελήφθησαν στην Λευκάδα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 24,32 και 33 ετών για παρεμπόριο και παράνομη παραμονή στη χώρα.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και της παραβατικότητας στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν τρεις πλανόδιοι πωλητές για παράνομη κατοχή εμπορευμάτων και παράνομη παραμονή στη χώρα

Συνελήφθησαν χθες (27.06.2013) το βράδυ στην Λευκάδα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 24,32 και 33 ετών για παρεμπόριο και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι τρεις αλλοδαποί στην πόλη της Λευκάδας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, ζώνες, πορτοφόλια και άλλα).

Οι τρεις αλλοδαποί  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, καθώς επίσης στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου