Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ξεκινάει ο β΄ κύκλος του Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινάει ο β΄ κύκλος του Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα


Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου ξεκινάει ταυτόχρονα σε Ζάκυνθο και Λευκάδα ο δεύτερος κύκλος του Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή, που διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το Σεμινάριο της Ζακύνθου θα διεξαχθεί στο Νέο Κτίριο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (περιοχή Παναγούλα) και το Σεμινάριο της Λευκάδας στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Φιλοσόφων & Τζεβελέκη) και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το πενθήμερο Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Στο πλαίσιο  του σεμιναρίου προβλέπεται η δημιουργία Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας, το οποίο θα αποδίδεται σε τοπικούς εστιάτορες που, αφού έχουν παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια, θα ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.

Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής καθημερινά 09:00 – 14:00. Στη Ζάκυνθο: Γραμματεία Τμήματος Προστασίας & Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς (κα Ντούζεβιτς). Στη Λευκάδα: Γραμματεία Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση & την Οικονομία (κα Αραβανή).

Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:

www.teiion.gr/images/stories/diafora/aitisi_simmetoxis_sto_seminario.doc


Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής 
(e-mail: a.vitoratos@yahoo.com)

 Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.  

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=20b6d56fd4&view=att&th=13f7b64662ae429f&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hid3ftm90&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-nEF6racyOkjl5QC2jGy1c&sadet=1372167299374&sads=LL4TLS-zuvoBp7V_lCuELcw1p68

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου