Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Διάβημα του Βουλευτή Λευκάδας και 12 συναδέλφων του, για την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ, εμπόρων & επαγγελματιών με δραστηριότητα σε χωριά.Διάβημα Βουλευτή και 12 συναδέλφων του, για την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ, εμπόρων & επαγγελματιών με δραστηριότητα σε χωριά.

Την αντίθεσή του, για  την ενδεχόμενη ρύθμιση να ενταχθούν υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ, οι έχοντες εμπορική δραστηριότητα σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων και οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι σήμερα στον ΟΓΑ, διατύπωσε κατηγορηματικά ο Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος με ακόμη 12 βουλευτές της ΝΔ, με διάβημά τους προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα.

Οι Δεκατρείς  Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, διαφωνούν με την πρόταση της  Προέδρου του ΟΑΕΕ Γεωργίας Κωτίδου  προς τους Υπουργούς κ.κ. Στουρνάρα  και Βρούτση, για την ένταξη στον ΟΑΕΕ μέσω του πολυνομοσχεδίου, όσων έχουν εμπορική-επαγγελματική δραστηριότητα, ακόμη και σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων και τονίζουν:

 «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, επειδή ζούμε στην επαρχία και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην επαρχία, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια ρύθμιση, η οποία θα λειτουργήσει απολύτως αντίστροφα από αυτό που θα επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο και θα επιφέρει άλλο ένα κτύπημα στην κοινωνία των χωριών κάτω από 2000 κατοίκους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου