Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Έκκληση για βοήθεια για τον 3χρονο Κων/νο από τον Μύτικα της Πρέβεζας

Έκκληση για βοήθεια για τον 3χρονο Κων/νο από τον Μύτικα της Πρέβεζας
Είναι από εκείνες τις στιγμές που το πάγωμα στο στομάχι είναι τόσο ισχυρό και το μυαλό σταματάει να σκέφτεται.

Από την άλλη όμως λες ότι κάτι πρέπει να κάνω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ.

Ο μικρός Κων/νος από τον Μύτικα της Πρέβεζας στα τρία του μόλις χρόνια ξεκίνησε από την Τετάρτη την δική του μάχη μαζί με την οικογένεια του.

Ένα μικρό πέσιμο την ώρα του παιχνιδιού και ο πόνος στην κοιλίτσα του μικρού Κων/νου έκαναν την οικογένειά του να ανησυχήσει και έτσι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας το βράδυ της Τετάρτης όπου οι γιατροί μετά από εξετάσεις δεν είχαν καλά νέα αφού η τιμή του αιματοκρίτη ήταν αρκετά χαμηλή.

Τους σύστησαν να πάνε αμέσως στα Γιάννενα για περαιτέρω εξετάσεις και εκεί έπεσε ο κεραυνός. Ο Κων/νος πάσχει από λευχαιμία.

Την ίδια μέρα μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού και σήμερα βρίσκονται στο ΕΛΠΙΔΑ όπου θα ξεκινήσουν οι χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα μας είπε η μητέρα του, Θάλεια Μαγκλάρα.

Ο Κων/νος και η οικογένειά του ξεκίνησαν τον δικό τους Γολγοθά ο οποίος θα κρατήσει μήνες.

Η ανάγκη για βοήθεια, κυρίως σε αυτό το στάδιο, είναι οικονομική αφού η οικογένεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που ξαφνικά δημιουργήθηκαν.

Και όλα αυτά την στιγμή που η οικογένεια περνούσε την δική της οικονομική κρίση μιας και δεν υπήρχε εργασία αλλά και οι οικονομικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα την είχαν γονατίσει.

Και έρχεται και το βασικότερο πρόβλημα, αυτό της υγείας του Κων/νου που είναι το σημαντικότερο απ όλα.

Έτσι η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από εμάς είναι σημαντική για την οικογένεια και τον μικρό Κων/νο η οποία έχει ένα μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά της σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γιατροί.

Για την δική σας βοήθεια υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ: 448/773391-74 στο όνομα της μητέρας του παιδιού, Θάλεια Μαγκλάρα.
 


πηγη:pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου