Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ






ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Ψηφίστηκε από  τη Βουλή  το πολυνομοσχέδιο  που, μετά το μαύρο στην ΕΡΤ  και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων εκεί, αποκεφαλίζει τώρα χιλιάδες υπαλλήλους από το Δημόσιο και τους  ΟΤΑ,  καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης, φύλακες σχολείων, δημοτικούς αστυνόμους ,βαθαίνει την νεοφιλελεύθερη επίθεση στο εισόδημα των εργαζομένων ,ενώ δεν έχει ακόμα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ.

Το νέο  μικρό μνημόνιο το ψήφισε η  τέταρτη  κατά σειρά μνημονιακή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ  και ορισμένα άρθρα του και η ΔΗΜΑΡ.

Μεταξύ των  ψηφισάντων και ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ.

Το Ελληνικό κοινοβούλιο μετατρέπει για άλλη μια φορά  τις εντολές των  υπερεθνικών κέντρων, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, σε  κυβερνητικές αποφάσεις.

Με αυτό συνεχίζεται  η οικονομική και κοινωνική κατεδάφιση της χώρας, η συνεχής χωρίς προηγούμενο καταστροφή του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση  μεταξύ των άλλων λειτουργεί και ως ομάδα κομματαρχών του Σόιμπλε, για να κερδίσει η Μέρκελ τις επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία.

Η άφιξή του  στην Αθήνα  μαζί με την απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας , δείχνει ότι συνεχίζεται ο ακρωτηριασμός της Δημοκρατίας και γίνεται καθεστώς η συντριβή του κράτους δικαίου.

Ο μόνος δρόμος  που μένει στους εργαζόμενους είναι η ανάπτυξη  των  αγώνων τους για να ανατραπεί η κυβέρνηση  και να σταματήσει η καταστροφή.

Το γραφείο  τύπου

Λευκάδα  18-7-2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου