Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινό Παζάρι στην Λευκάδα!!!








Καλοκαιρινό Παζάρι στην Λευκάδα!!!
«Το Χαμόγελο του  Παιδιού» θα βρεθεί στην Λευκάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει καλοκαιρινό παζάρι, από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και θα παραμείνει έως την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πολύπλευρο έργο του, που στόχο έχει τη φροντίδα και προστασία χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του  Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια.

Το 2012, υποστήριξε 41.897 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Κύριο μέλημά του  είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Στόχος της  επίσκεψης στη Λευκάδα είναι η οικονομική ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού, μέσω της αγοράς αναμνηστικών ειδών, δώρων και εποχιακών ειδών, για να πετύχει το μεγάλο του στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Οι μέρες  και ώρες λειτουργίας του Καλοκαιρινού Παζαριού είναι οι εξής:

Πόλη  της Λευκάδας – Κεντρική Πλατεία Λευκάδας

 Τετάρτη  31/7, Πέμπτη 1/8 & Παρασκευή 2/8

ώρες λειτουργίας 18.00 - 01.00



Καρυά


Σάββατο 3/8, Κυριακή 4/8 & Δευτέρα 5/8

ώρες λειτουργίας 18.00 - 01.00


Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!!

Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!!!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου