Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- Επίσκεψη σημαντικού ταξιδιωτικού δημοσιογράφου από το Βέλγιο







ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Επίσκεψη σημαντικού ταξιδιωτικού δημοσιογράφου από το Βέλγιο



To Eπιμελητήριο Λευκάδας σε συνέχεια των ενεργειών τουριστικής προβολής που υλοποίησε το περασμένο Απρίλιο για το άνοιγμα της Βέλγικης αγοράς σε συνεργασία με το  γραφείο ΕΟΤ Βελγίου και  το Βέλγικο tour operator Sunweb, ξενάγησε για μια εβδομάδα δημοσιογράφο που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία φλαμανδική εφημερίδα του Βελγίου «Het Laatste Nieuws» με αναγνωστικό κοινό 1.162.800 άτομα, όπως αναφέρεται στα επίσημα στοιχεία της εφημερίδας.

Η φιλοξενία συνδιοργανώθηκε από τον τουριστικό συνεργάτη του Επιμελητηρίου, κο Γ. Μιχαηλίδη και την υπεύθυνη του προγράμματος Eliza was here, κα Sofie Callewaert.

Η δημοσιογράφος  παρέμεινε στο νησί μας για  μια εβδομάδα και ξεναγήθηκε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Λευκάδας. Εκτός από την πόλη της Λευκάδας επισκέφθηκε τη Νικιάνα, το Νυδρί, τα Σύβοτα, τη Βασιλική, τον Άγιο Νικήτα, τα Πριγκιποννήσια, το Μεγανήσι και την ορεινή Λευκάδα. Επίσης, επισκέφθηκε τις διασημότερες παραλίες του νησιού. Πέραν αυτών είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει την τοπική κουζίνα και την ποιότητα των παραδοσιακών λευκαδίτικων προϊόντων. Η φιλοξενία της βελγίδας δημοσιογράφου περιλάμβανε επίσης καλωσόρισμα, χορήγηση έντυπου υλικού και αναμνηστικά δώρα.

Η ενέργεια αυτή, όπως προαναφέρθηκε, εντάσσεται στα πλαίσια των ενεργειών που υλοποιεί το Επιμελητήριο για το άνοιγμα της νέας αγοράς του Βελγίου και είναι βέβαιο ότι  θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Λευκάδας, που αποτελεί στρατηγικό στόχο των ενεργειών μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα στελέχη και τις τουριστικές επιχειρήσεις που αφιλοκερδώς μετείχαν στην προσπάθεια αυτή και επέδειξαν την καλύτερη δυνατή τουριστική εικόνα του τόπου μας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου