Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πρόσκληση απο το Επιμελητήριο Λευκάδας








      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


To Επιμελητήριο Λευκάδας και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  διοργανώνουν Συνάντηση Εργασίας για την προετοιμασία και τη διαμόρφωση της Περιφερειακής Στρατηγικής «Έξυπνης Εξειδίκευσης», η οποία θα αποτελέσει βασικό πυλώνα ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, θα επιδιωχθεί ο εντοπισμός και η εξειδίκευση των τομέων στους οποίους προτείνεται να εστιαστεί η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειάς μας, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν συγκεκριμένες δράσεις.
Οι τομείς στους οποίους θα εστιαστούν οι εργασίες της συνάντησης θα είναι: 

1.    Toυρισμός και Υπηρεσίες
2.    Πολιτισμός και δημιουργική οικονομία
3.    Πρωτογενής τομέας και γαστρονομία


Στόχος είναι να συνδυαστούν οι ανάγκες και οι δυνατότητες του επιχειρηματικού - παραγωγικού δυναμικού των Ιονίων Νήσων με τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ακαδημαϊκά/ερευνητικά  ιδρύματα της Περιφέρειας, ώστε να διαμορφωθούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που θα έχουν τα απαιτούμενα στοιχεία της διαφοροποίησης, της καινοτομίας και του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

To Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν, να συνεργαστούν και να συνεισφέρουν στη διαδικασία αυτή να συμμετάσχουν στην Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 και ώρα 18.00 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7 2ος όροφος  - πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας).


Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, γιατί θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν οι επιχειρήσεις για τη διαμόρφωση της στρατηγικής που θα χαραχθεί για τα επόμενα χρόνια και η οποία τις αφορά άμεσα και όχι αποκλειστικά οι δημόσιες υπηρεσίες.


Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου