Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Απογοήτευση για την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου, στην Πρέβεζα












Τελικά πρέπει κάποια πράγματα να λέγονται με το όνομά τους κι αυτό έκανε ο γνωστός μίμος και φίλος της Πρέβεζας Διονύσης Ζάχος, αναφορικά με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μαγαζί της Πρέβεζας το περασμένο Σάββατο 24-8-2013


, στο gossip-tv.gr

«Για ξεκαβάλα το, ψηλά έχεις πάρει τον αμανέ» τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Gucci!. Στίχοι που θα μπορούσε κάλλιστα να αφιερώσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλλον έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ!

Η Νατάσα έδωσε το παρόν το Σάββατο το βράδυ σε μαγαζί της Πρέβεζας! Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ζήτησε το μαγαζί να είναι γεμάτο από τις 22:30, ενώ εκείνη εμφανίστηκε στις 00.00!

Όταν τελικά ξεκίνησε να τραγουδά, κατά διαστήματα μιλούσε και έλεγε: «Πολύ φασαρία κάνετε» ή «Έχει πολύ ζέστη» . Κάποια στιγμή άνθρωποι από την ασφάλεια της, βρέθηκαν μπροστά στα πρώτα τραπέζια για να… διαφυλάξουν (;) τον χώρο!

Τι σημαίνει αυτό; Να μην επιτρέψουν άνθρωπο να περάσει από μπροστά! Ίσως ακούγεται υπερβολικό, έρχεται όμως η μαρτυρία του Διονύση Ζάχου, που βρέθηκε στον χώρο για να επιβεβαιώσει τα τεκταινόμενα.

Ο γνωστός μίμος κάποια στιγμή σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε…βρήκε τοίχο! Δεν τον άφησαν να περάσει και να κάτσει στο τραπέζι του.

Όταν τους ζήτησε τον λόγο, ένας μπράβος του είπε πως δεν θέλει η Νατάσα να βλέπει κανέναν να περνάει από κάτω. Δεν θέλει να βλέπει κανέναν μπροστά της…

Ο Ζάχος κατάφερε και πέρασε μετά από έντονη λογομαχία με τον άνδρα ασφάλειάς που τον ειρωνευόταν. Κάποια στιγμή η Νατάσα τον πλησίασε, έσκυψε πάνω του και τον ρώτησε τι είχε, αφού τον είδε κάπως σκυθρωπό: «Θα έπρεπε να προσέχεις τους ανθρώπους σου» της είπε «Να σέβονται και να είναι πιο ευγενικοί».

Η τραγουδίστρια αρχικά έκανε πως δεν καταλάβαινε ενώ δια μικροφώνου του απαντούσε λέγοντας «Έλα βρε Διονύση μου…».

Κάποια στιγμή μάλιστα κοίταξε ένας «άνδρας» από κάτω και είπε: «Δεν σας έχω πει να είστε ευγενικοί;» γεμάτη ειρωνεία! Ο Ζάχος έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά της! «Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά. Κανένας σεβασμός στον κόσμο. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά όποιος και να ήταν δε του αξίζει τέτοια συμπεριφορά! Επίσης λυπάμαι πολύ και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε η ίδια» δήλωσε στο nasso blog!

Μάλιστα αρκετοί είδαν τα όσα συνέβησαν και εκδήλωσαν την απογοήτευσή τους για τη Νατάσα, που για εκείνη τη βραδιά, έβαλε στην τσέπη της-όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- 28.000 ευρώ!

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου