Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ : Άγρια συμπλοκή με ξύλο στο Βαθύ Μεγανησίου









Μεγάλης έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στο Βαθύ , όταν δύο νεαροί  υπό την επήρεια ουσιών  παρενόχλησαν με σεξιστικά υπονοούμενα   νεαρή γυναίκα που εργάζονταν σε επιχείρηση του νησιού .

Οι νεαροί που προφανώς εκτός ελέγχου ενοχλούσαν κι άλλους κατοίκους αλλά και τουρίστες του νησιού με προσβλητικές φράσεις αλλά και χειρονομίες ,  δέχθηκαν επίθεση σχεδόν από το μισό χωριό που τους χτυπούσε  ανελέητα . Μάλιστα σε κάποια στιγμή τους έσπρωξαν και στην θάλασσα με κίνδυνο ν’ απειληθεί και η ζωή τους.

Ευτυχώς με επέμβαση των ψυχραιμότερων και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα  κι οι νεαροί απομακρύνθηκαν αιμόφυρτοι μακριά από τον τόπο του συμβάντος χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό  λόγω της κατάστασης  στην οποία βρισκόταν  όλο αυτό το διάστημα της διάρκειας του περιστατικού.

Τόσο η συμπεριφορά των νεαρών που να τονίσουμε έχριζε περισσότερο ιατρικής βοήθειας , όσο και η ακραία κατά την γνώμη μας συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας , αναμένεται να συζητηθούν το αμέσως  επόμενο διάστημα.

Άναυδοι έμειναν και οι λιγοστοί τουρίστες που βρίσκονταν εκείνοι την στιγμή στα εστιατόρια και καφέ του χωριού από την βαρβαρότητα της σκηνής , πολλοί από αυτούς τρομαγμένοι επέστρεψαν άρον-άρον στην ασφάλεια των καταλυμάτων τους .


http://meganisinews.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου