Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κανένα ίχνος του ηλικιωμένου στη Βόνιτσα – Συνεχίζονται οι έρευνες








Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε πριν δύο ημέρες στην περιοχή Πλαγιά της Βόνιτσας χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.


Δυνάμεις του Α.Τ. Βόνιτσας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ την ΕΜΑΚ και την πυροσβεστική επιχειρούν εστιάζοντας τις έρευνές τους κυρίως στην ορεινή περιοχή Σπηλιές της Βόνιτσας. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του άτυχου ηλικιωμένου συμμετέχουν συγγενείς του, οι οποίοι ανησυχούν ιδιαίτερα όσο περνούν οι ώρες χωρίς να εντοπίζουν τον άνθρωπό τους, αλλά και κάτοικοι του χωριού.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δραστηριότητες του Α.Τ. Βόνιτσας τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα αυξημένες με υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και πανελλαδικά όπως η υπόθεση με το βιασμό του ανήλικου Πακιστανού, την καταγγελία ομαδικού βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας κ.α.
Να σημειωθεί ότι τις έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα συντονίζει, όπως και τις προηγούμενες υποθέσεις, παρακολουθώντας στενά ο Α/Δ Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος.


ΠΗΓΗ  www.lefkasnews.gr via /www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου