Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

EQUAL SOCIETY: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ









EQUAL SOCIETY: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ


Ζητούνται γεωπόνοι, ηλεκτρολόγοι, εργάτες

Νέες προκηρύξεις  συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ανακοινώνει η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society και αφορούν τους Δήμους Λευκάδας και Πρέβεζας. Η υποβολή αιτήσεων είναι έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία εβδομάδα υποβολής βιογραφικών για τη θέση διοικητικού υπαλλήλου στο Πρωτοδικείο Λευκάδας. Ζητείται επίσης προσωπικό για μόνιμη και πλήρη απασχόληση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού οι οποίες είναι αναρτημένες στον πίνακα της εβδομάδας (26.08 έως 02.09).

Αναλυτικότερα, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής  Ενότητας Λευκάδας ζητά δύο άτομα για να εργαστούν ως τομεάρχες δακοκτονίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι γεωπονίας και να έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σε περίπτωση που οι θέσεις δεν καλυφθούν από πτυχιούχους γεωπονίας, οι τεχνολόγοι γεωπονίας φυτικής παραγωγής (πτυχιούχοι ΤΕΙ) θα είναι οι αμέσως επόμενοι που θα διεκδικήσουν τις θέσεις. Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και δε θα διαρκέσει πέραν τις 30/11/2013. Οι προσλήψεις πρόκειται να καλύψουν εποχικές ανάγκες του Προγράμματος Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στην αρμόδια υπάλληλο κ. Μ. Γαζή - Αποστόλου στο τηλέφωνο 2645360712 και 2645360706.

Την ίδια ώρα  ο Δήμος Πρέβεζας θα προσλάβει 9 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Η διάρκεια σύμβασης θα είναι 8 μήνες και πρόκειται για μια θέση Δ.Ε Ηλεκτρολόγου και 8 θέσεις ΥΕ Εργατών/τριών.

Οι υποψήφιοι ηλικίας από 18 έως 65 ετών που ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου αυτοπροσώπως η ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Δήμο Πρέβεζας, Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπαχούμη 2 , Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, γραφείο προσωπικού.

Οι υποψήφιοι  μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην παραπάνω υπηρεσία, στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) καθώς και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Τηλ. επικοινωνίας: 2682360633,654,658.

Ελάχιστες ημέρες έως τις 30 Αυγούστου έμειναν  για  την υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων  όσον αφορά τη θέση υπαλλήλου γραφείου για το Πρωτοδικείο Λευκάδας στο info@clevermedia.gr υπόψη κ. Γιώργου Καπετανάκη. Ο υποψήφιος πρέπει να γνωρίζει office / windows και τυφλό σύστημα. Ειδικότερα θα αναλάβει να εκτελεί τις ηχογραφήσεις – απομαγνητοφωνήσεις στις δίκες που θα διεξάγονται στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται  στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου