Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Στα χέρια της Αστυνομίας 60χρονος μετά από σεξουαλικές επιθέσεις σε κορίτσια










Στα χέρια της Αστυνομίας 60χρονος μετά από σεξουαλικές επιθέσεις σε κορίτσια
Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα κορίτσια της Πρέβεζας. Ο λόγος για έναν 60χρονο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επιτεθεί και παρενοχλήσει σεξουαλικά νεαρές, αλλά εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας.

Παντρεμένος ο ίδιος και πατέρας μιας κόρης, δεν είχε κανένα δισταγμό να προχωρά σε ασελγείς πράξεις και σε επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων κοριτσιών.

Κάτι ανάλογο επιχείρησε να κάνει και το απόγευμα της Τρίτης. Σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό που θέλησε να δημιουργήσει ο 60χρονος και χωρίς αναστολές κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας και την περιγραφή του ανθρώπου που της επιτέθηκε.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης και της ομάδας Δίας κατάφεραν μέσα στα επόμενα λεπτά να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο ημεδαπός, μόνιμος κάτοικος Πρέβεζας, προ εβδομάδων είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα σε πάρκινγκ της πόλης όπου μάλιστα προσπάθησε να την γδύσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγες μέρες είχε παρενοχλήσει μια άλλη κοπέλα σε άλλο σημείο εντός της πόλης.

Μάλιστα μια από αυτές, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά του είχε καταφέρει τραύματα στο πρόσωπο στην προσπάθειά της να ξεφύγει.

Αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο για τα νεαρά κορίτσια καθώς οι επιθέσεις που είχαν γίνει αποτελούσαν και βασικό θέμα συζήτησης στην Πρέβεζα.

Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Τρίτης που η Αστυνομία έβαλε τέλος στην υπόθεση.


http://epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου