Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Σπουδάζω με Υποτροφία»








Πρόγραμμα «Σπουδάζω  με υποτροφία!»



Νέοι και νέες που  αδυνατούν λόγω της οικονομικής  κρίσης να συνεχίσουν τις σπουδές  τους, τώρα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα . H Equal Society με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» προσφέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΔΩΡΕΑΝ υποτροφίες, πλήρους διάρκειας, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η δράση πανελλαδικής εμβέλειας αντανακλά και στους νέους – νέες της Λευκάδας οι οποίοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με την υποβολή αίτησης.

Οι υποτροφίες που  προσφέρονται αφορούν αποφοίτους λυκείου οι οποίοι σχεδιάζουν να σπουδάσουν σε ιδιωτικά κολλέγια ή σε  Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ). Οι θέσεις αφορούν στο Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών (BCA) με προπτυχιακό πρόγραμμα συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, το Marketing Institute of Marketing, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και μια σειρά από γνωστά ΙΕΚ σε ολόκληρη τη χώρα.

Επιπλέον για τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ προσφέρονται υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών (BCA). Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας:



Πανεπιστήμιο  Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη)

Μια (1) υποτροφία για  το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Μια (1) υποτροφία για  το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Εφαρμοσμένη Λογιστική  και Ελεγκτική

ΒCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (Αθήνα)

Μια (1) υποτροφία για Bachelor (προπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου
Μια (1) υποτροφία για Master (μεταπτυχιακά προγράμματα) επιλογής του υποψηφίου

Cyprus Institute of Marketing (Λευκωσία, Κύπρος)

Μια (1) υποτροφία για το Diploma in Marketing Management

Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ (Aθήνα)
Μια (1) υποτροφία  σε κάθε έναν (1) από τους ακόλουθους τομείς: Υγείας & Ομορφιάς, Τουρισμού & Επισιτισμού, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Εφαρμοσμένων Τεχνών/Digital Media,  Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας & Αυτοματισμών. Συνολικά προσφέρονται πέντε υποτροφίες.

Κέντρο Αθλητικού  Ρεπορτάζ (Αθήνα)

Μια (1) υποτροφία για  «Αθλητικός Συντάκτης»

I.IEK ΤΟΜΗ (Αγρίνιο)

Από μια (1) υποτροφία  σε κάθε τομέα: Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικός Συστημάτων Υπολογιστών, Τεχνικός Σχεδίασης & Ανάπτυξης Ιστοσελίδων, Τεχνικός INTRANET – INTERNET, Ειδικός εφαρμογών Αισθητικής, Αισθητικός Ποδολογίας & Περιποίησης Άκρων, Κομμωτική.
Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ (ΠΑΤΡΑ)
Μια (1) υποτροφία για Βοηθός Φαρμακείου - Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΖΗΤΑ (Χανιά)

Τρεις (3) υποτροφίες σε κάθε τομέα: Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, Αισθητικής Τέχνης, Μάρκετινγκ, Μηχανογραφημένου λογιστηρίου, Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας

I.I.E.K. CRAFT (Ηράκλειο Κρήτης)

Mια (1) υποτροφία σε κάθε τομέα: Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικός Διακόσμησης, Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων, Ειδικός Πληροφοριακών Συστημάτων με Πολυμέσα (multimedia)

Ι.Ε.Κ. DATA (Χίος)

Τεχνικός Τεχνολογίας Internet



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες υποτροφίες και να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα http://spoudazo.equalsociety.gr.

Η καινοτόμος δράση της Equal Society, υποστηρίζεται από 20 εκπαιδευτικά ιδρύματα, τελεί  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ενώ τα προγράμματα των υποτροφιών  αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου