Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Θρήνος σε Πρέβεζα και Άρτα – Η μοίρα χτύπησε για τρίτη φορά την ίδια οικογένεια





Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Λούρος Πρέβεζας και η Φιλοθέη Άρτας μετά τον άδικο χαμό των δύο παλικαριών στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στα Γιάννενα κοντά στο Τέροβο

Στο τροχαίο που έγινε στις 06:00΄ στο 31ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος από τον Λούρο της Πρέβεζας και στο οποίο επέβαινε ένας 23χρονος από την Φιλοθέη της Άρτας, συγκρούστηκε αρχικά με ένα αντίθετα κινούμενο φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος και στη συνέχεια με άλλο φορτηγό με οδηγό έναν 30χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και συνοδηγού του Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ένας 23χρονος, που επέβαινε σε ένα από τα δύο φορτηγά, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο στα Γιάννενα.

Η οικογένεια του 18χρονου ζει τραγικές στιγμές καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, πριν από έναν περίπου χρόνο χάθηκε σε τροχαίο ο αδελφός του, ενώ παλιότερα είχε θρηνήσει τον χαμό του πρώτου του ξαδέλφου, που ήταν επίσης θύμα τροχαίου δυστυχήματος.


http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου