Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα έτοιμα για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ








Όλα έτοιμα για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ


Οι Νέοι Αγρότες  της Πρέβεζας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους συμμετέχοντες στο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ (6-8 Σεπ 2013, Κανάλι & Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, www.festival-newn.gr), καθόσον οι πρώτες αφίξεις θα φθάσουν στον φιλόξενο Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων στο Κανάλι από την Πέμπτη, 5 Σεπ 2013, χάρις στην γενναία προσφορά-χορηγία των επαγγελματιών του Καναλιού.

Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ευχαριστεί όλους τους χορηγούς του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, χάρις στην συνεισφορά και την κοινωνική ευαισθησία των οποίων μπόρεσε να οργανωθεί αυτή η πρωτότυπη δραστηριότητα της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, αντιλαμβανόμενη ότι ίσως η κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων στους πολυσχιδείς τομείς των δραστηριοτήτων της, ακόμα και τους οικονομικούς.

Η θετική ανταπόκριση της  κοινωνίας της Ηπείρου στην πρόσκληση  της ΕΝΑ Πρέβεζας, στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συγκυρίες, έφθασε στην διοργάνωση κυρίως με την  μορφή προσφοράς των αναγκαίων ειδών ή/& υπηρεσιών, που η ΕΝΑ Πρέβεζας εκτιμά και τιμά.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας ευχαριστεί ιδιαίτερα τις τοπικές επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων, μεταξύ των  οποίων η ΔΩΔΩΝΗ, ο ΣΠΥΡΟΥ, η ΒΙΚΗ, η Γ. Τσαγκάρης & Συν, η Laky, ο Θ.Κορωναίος, η Inox Design, η STIHL, η ISUSU, η ΝΤΑΛΛΑΣ Ζωοτροφές, το ΟΥΖΟ ορεκτικό, η Pils, η grisi, το il mondo, η Γ.Κατωγιαννης-Κ.Κολίτσης, η philoxenia +plus, ο agrostis, τα ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ, τα Ελληνικά Λιπάσματα, τις Ασφάλειες Μινέττα, το ZAVOLI, οι Αφοι Πουλιανού, η AxonHellas, η Super Αγορά Κρεάτων, το Γεωπονικό Κέντρο, το ΚΤΕΛ Πρέβεζας, η ΒΙΖΩΤ Τσούκας, οι Αφοι Ρούκου, η Ξώνα Γεωργία, το IMALIS και πολλοί ακόμα, ενώ χάρις στην γενναιόδωρη αντιμετώπιση των σοβαρών μέσων μαζικής επικοινωνίας το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ έγινε ευρέως γνωστό.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας αναζήτησε η ίδια τις προσφορές με αιτήματα προς όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, καθόσον ήταν στις προθέσεις της ΕΝΑ Πρέβεζας η προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων, που προβάλουν την ταυτότητα της Ηπείρου, με την γαστρονομία-τοπικό της πολιτισμό.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας υποστηρίζει  την τοπική ανάπτυξη με αυτάρκεια  και βιωσιμότητα, και στις σημερινές συγκυρίες, με τις «στρόφιγγες» των τραπεζών σχεδόν ερμητικά κλειστές και το ρευστό χρήμα ανύπαρκτο, η προσφορά και ανταλλαγή χρήσιμων ειδών και υπηρεσιών είναι μια κάποια λύση, για να μην ακινητοποιηθούν όλα και όλοι.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας δημιούργησε  και πρόβαλε δημόσια το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ στο κατεξοχήν μέσο ευρείας διάδοσης πληροφόρησης, στο www.festival-newn.gr με όλους τους ανταποκριθέντες στα αιτήματα χορηγούς, τιμώντας τους, αλλά και δημοσιοποιώντας την κάθε κίνηση της ΕΝΑ Πρέβεζας. Θεωρείται άστοχος κάθε σχολιασμός, στο «παρά πέντε», με τους συμμετέχοντες να κινούνται ήδη προς το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, την τελευταία εβδομάδα.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας είναι πάντα ανοιχτή στην αξιολόγηση όλων, αμέσως μετά την κυρίως δράση, διότι τώρα είναι ώρα για δράση, όχι για, χρήσιμους και σημαντικούς ίσως αλλά, αποπροσανατολιστικούς σχολιασμούς. Τους ευχαριστούμε όλους

Για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ     ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ

6974111252,    enaprevezas @yahoo.gr,     enaprevezas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου