Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αγγελίες της εβδομάδας από EQUAL SOCIETY




EQUAL SOCIETY: Δομή ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων

Οι αγγελίες της εβδομάδας


Καθηγητές ξένων γλωσσών, δημοσιογράφοι, προσωπικό πλήρους απασχόλησης σε ιδιωτικές εταιρίες και υπάλληλοι για καταστήματα εστίασης είναι μερικές από τις ειδικότητες που παραμένουν σήμερα «ανοιχτές» ως θέσεις εργασίας στο Νομό Λευκάδας. Περιοχές απασχόλησης, η  πόλη της Λευκάδας και  αυτές των Σφακιωτών, Λυγιάς, Πόρου και Βασιλικής.

Στο επίκεντρο το τρέχον διάστημα βρίσκεται επιπροσθέτως το Επιμελητήριο Λευκάδας με τη δημιουργία τμήματος συνολικά 25 ατόμων οι οποίοι και θα παρακολουθήσουν το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης  για ανέργους λιανικού εμπορίου, εμπορίας-διακίνησης, συντήρησης αυτοκινήτων, κατασκευών δομικών υλικών. Η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται.

Την επόμενη  εβδομάδα η Equal Society θα δημοσιεύσει αναλυτικό ρεπορτάζ με στοιχεία για την αγοράς εργασίας του νομού Λευκάδας προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι πλέον περιζήτητες ειδικότητες αλλά και να αναδειχτούν οι νέες τάσεις απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου