Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Mη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας











ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Δηλώσεις  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, μετά την μη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας



Ανεύθυνη και υποκριτική η πολιτική συμπεριφορά του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, κ.

Θεόδωρου Γαλιατσάτου, ο οποίος λίγες ώρες πριν την σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωσε ότι δεν θα προσέλθει στο Συμβούλιο που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ύστερα και από δικό του αίτημα.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι τον κ. Γαλιατσάτο δεν τον ενδιέφερε  η ουσία του θέματος της  Χρυσής Αυγής, αλλά ο πολιτικός θεατρινισμός και η επικοινωνιακή διαχείριση μιας πολιτικής δολοφονίας.

Ο κ. Γαλιατσάτος εύκολος στα  λόγια και στην ανέξοδη κριτική απέδειξε πως δεν τον απασχολεί η εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ενώ προκάλεσε την σύγκλησή του, δεν παρέστη αδικαιολόγητα συμβάλλοντας έτσι στην έλλειψη απαρτίας.

Εμείς του το είχαμε επισημάνει από  τις 21 Σεπτεμβρίου 2013 ότι η υπόθεση ερευνάται από τις δικαστικές αρχές και το θέμα αυτό μπορεί να συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (6-7/10/2013) καθότι είναι διαρκώς επίκαιρο.

Είμαι βέβαιος ότι με την απουσία του βγήκε από την δύσκολη θέση να μας εξηγήσει εάν οι ψήφοι των 600.000 Ελλήνων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι αιματοβαμμένοι, όπως έγραψε στις 25/9/2013  στο Kefalonia news.



Όπως θα ήταν αναγκασμένος να μας  ενημερώσει, εάν ξέρει κάτι για τις δράσεις και άλλων ακραίων στοιχείων που ταλαιπώρησαν χρόνια τώρα τους πολίτες, τους καταστηματάρχες, τα πανεπιστήμια, εκμεταλλευόμενοι τις ανοχές της Δημοκρατίας μας.

Η ζωή, κύριε Γαλιατσάτο, έχει την ίδια αξία, είτε χάνεται στο Κερατσίνι είτε χάνεται στην Marfin, είτε αλλού, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου