Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας»









Το Επιμελητήριο Λευκάδας που συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» στο πλαίσιο του Έργου


«Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας»
σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε θεματικά εργαστήρια με τίτλο «Επιχειρηματική Στρατηγική στο νέο Οικονομικό Περιβάλλον» που θα πραγματοποιηθούν  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λευκάδας (Γολέμη 5-7 2ος όροφος- πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) την Τετάρτη,  30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 (Επιχειρηματικότητα) & την Πέμπτη,  31 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 (Απασχόληση)

Η παρούσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει ήδη επηρεάσει και αλλάξει το επιχειρηματικό περιβάλλον και τους όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων. Η ανεξέλεγκτη μετατροπή της σε οικονομική κρίση και η συνεπαγόμενη ύφεση, επιβάλλουν την αναθεώρηση όλων των δεδομένων της λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και των εργαλείων διοικήσεως & λήψεως επιχειρηματικών αποφάσεων.
Το θεματικό εργαστήριο έχει σκοπό την ενίσχυση της προοπτικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των ωφελούμενων – ανέργων του προγράμματος αξιοποιώντας και την δικτύωσή τους με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης (Δήμοι Λευκάδας & Μεγανησίου). Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου της Πέμπτης θα ακολουθήσουν συναντήσεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες και στελέχη επιχειρήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
Υπεύθυνοι  επικοινωνίας:
Επιμελητήριο Λευκάδας, Αθανασίου Πηνελόπη τηλ. 26450 22381
REMACO AE (Συντονιστής εταίρος): κος Δαλκίδης Γιώργος, τηλ. 210 6725966
e-mail:  topekolefkadas@gmail.com
website:  www.topekolefkadas.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου