Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Διαλέξεις για το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες στη Λευκάδα








                                                                                                                       29 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Διαλέξεις για το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες στη Λευκάδα




Στο πλαίσιο  της Δράσης «Εξάλειψη Ψηφιακού Χάσματος μεταξύ Νησιωτικών και Ηπειρωτικών Περιοχών», το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει στη Λευκάδα σειρά ενημερωτικών διαλέξεων και παρουσιάσεων με θέματα σχετικά με το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες.

Στο γενικό κοινό απευθύνεται η εκδήλωση με θέμα Διαδίκτυο και Ανάπτυξη Νησιωτικών Περιοχών, που θα γίνει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν ομιλίες από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα (Πέμπτη 31 Οκτωβρίου) και ώρα 16:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, θα γίνουν ομιλίες από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα Επιχειρηματικότητα και Διαδίκτυο, οι οποίες απευθύνονται σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού.

Την επομένη, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λευκάδας με θέμα Διαδίκτυο και Σχολείο, για να γίνει ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

 Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου