Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ενεργές θέσεις εργασίας στη Λευκάδα









EQUAL SOCIETY

ΔΟΜΗ EΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Ενεργές θέσεις εργασίας στη Λευκάδα

Αισθητικοί, υπάλληλοι υποδοχής, χρηματοοικονομικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι συνθέτουν  το πάζλ των προσλήψεων
για αυτήν  την εβδομάδα όπως αυτό αναδεικνύεται από τη δομή ενημέρωσης της Equal Society.

 Αναλυτικά, η επιχείρηση «Κέντρο δίαιτας και αισθητικής» της Ελευθερίας Κολυβά η οποία και εδρεύει στην πόλη της Λευκάδας, ζητά πτυχιούχο αισθητικό. Ως απαραίτητη προϋπόθεση για την κάλυψη της παρούσας θέσης λογίζεται η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο απασχόλησης.



Στον τουριστικό κλάδο, δύο υπαλλήλους με συναφή προϋπηρεσία ζητά και η ξενοδοχειακή επιχείρηση «Δ. Μανωλίτσης ΑΕ» που δραστηριοποιείται στις περιοχές Μικρό Γιαλό και Νυδρί. Ο νέος υπάλληλος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα υποδοχής, ρύθμισης και παρακολούθησης των κρατήσεων  καθώς και γραμματειακής υποστήριξης. Απαραίτητη κρίνεται η άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Στον επίλογο, ασφαλιστική εταιρία στη Λευκάδα ζητά να προσλάβει συνολικά τρεις χρηματοικονομικούς – ασφαλιστικούς συμβούλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους ηλεκτρονικά εντός των επόμενων ημερών. Ήδη οι πρώτοι αιτούντες έχουν κληθεί να περάσουν από τη διαδικασία συνέντευξης επιλογής.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου