Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Από το εμπάργκο του φαρμακείου του Αγίου Πέτρου στο εμπάργκο της εφημερίδας μας





 Η εφημερίδα lefkasnews, έχει διάρκεια ζωής 19 μήνες ζωής και ευχόμαστε να συνεχίσει για πάρα πολλά χρόνια. Από την αρχή της έκδοσης της δεχόμαστε ένα ανελέητο πόλεμο από  άτομα που για δικούς τους συμφεροντολογικούς λόγους δεν τους είμαστε αρεστοί.

Επειδή είμαστε άτομα νέας γενιάς θα χρησιμοποιήσουμε μια αγαπημένη έκφραση του ιδρυτή της κοινωνικής σελίδας του fb λίγο αλλαγμένη βέβαια  γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε δισεκατομμύρια φίλους αλλά για πολύ λιγότερους και κατά συνέπεια και για λιγότερους εχθρούς. You don’t get to 500 million friends without making a few enemies
Γνωρίζαμε ‘ότι δεν θα είναι  όλα ρόδινα και ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στο χώρο και ειδικά από συγκεκριμένο άτομο. Επι ενάμιση χρόνο έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον μας αναφορές σε φυλλάδα κίτρινου τύπου και σε κάθε της στήλη αμφιβόλου επιπέδου. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία όχι γιατί φοβόμαστε απλά γιατί μας ήταν παντελώς αδιάφορη η άποψη τους για το άτομο μας. ‘Όταν όμως μιλάμε για οικονομικές ζημιές της εφημερίδας μας η οποία είναι απλά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ εκεί αναγκαστήκαμε να καταθέσαμε μηνύσεις και να απευθυνθούμε  και στον αρμόδιο ελεγκτή.
Πιο συγκεκριμένα: Την περασμένη εβδομάδα μας ειδοποίησε μια αναγνώστρια της εφημερίδας μας  ότι από το Δήμο Λευκάδας  την υποχρεώσανε να βάλει την αναγγελία γάμου της σε άλλη εφημερίδα και όχι στη δική μας, διότι σε διαφορετική περίπτωση ,  η αντιδήμαρχος Ζ. Σκιαδά δεν δεχόταν να της εκδώσει  τις άδειες γάμου. Εμείς,  μεταβήκαμε στην αντιδήμαρχο και της κοινοποιήσαμε την νομοθεσία και εγγράφως επισυνάπτοντας το έγγραφο του ΣΙΕΠΤ το οποίο ανέφερε την σχετική νομοθεσία η οποία δεν μας  απαγορεύει  να δημοσιεύουμε αναγγελίες γάμου.

Διαβάστε τη συνέχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου