Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Προηγείται ο «Δράκος» της Λευκάδας. Σε πανικό τα επιτελεία της συγκυβέρνησης που βλέπουν να χάνεται ο δήμος










«Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ (ΝΔ) περιβεβλημένη τὸν ἥλιον (ΠΑΣΟΚ), καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς (ΔΗΜΑΡ), καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα( πρώην και νυν μνηστήρες της πολιτικής ζωής του τόπου ), καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν
(Τον υποψήφιο της συναίνεσης) καὶ ὤφθη ἄλλο σημεῖον ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ἰδοὺ δράκων πυρρὸς μέγας ….καὶ  ἕστηκεν ἐνώπιον τῆς γυναικὸς τῆς μελλούσης τεκεῖν, ἵνα, ὅταν τέκῃ, τὸ τέκνον αὐτῆς καταφάγῃ» - [Αποκάλυψη Ιωάννου, Κεφ. 12]

Πανικός έχει  κυριεύσει τα κομματικά επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη στιγμή που έφτασαν στα χέρια τους τ΄αποτελέσματα της δημοσκόπησης που  διενεργήθηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στη Λευκάδα.

Ο Κώστας Δρακονταειδής και η παράταξή του «Όλοι για τη Λευκάδα», σύμφωνα με πληροφορίες μας προηγείται  με μεγάλη διαφορά, με τους αντιπάλους του να τον παρακολουθούν απλώς με τα… «κυάλια».

Απεγνωσμένα πλέον αναζητείται λύση σε πρόσωπα κοινής αποδοχής, όπως εκείνο γνωστού ονόματος ιατρού της Λευκάδας, ο οποίος δεσμεύτηκε ν΄απαντήσει  έως την Δευτέρα, μιας που και τα χρονικά περιθώρια «στενεύουν». Πρόταση φέρεται να έχει γίνει και σε άλλο πρόσωπο κοινής αποδοχής, ο οποίος όμως ήδη έχει απορρίψει  με δηλώσεις του οποιαδήποτε ανάμειξη στα κοινά, τουλάχιστον σε αυτήν τη συγκυρία.

Επαναλαμβάνουμε μήπως και το εμπεδώσουν όλοι εκείνοι που  «σχεδιάζουν» ερήμην της κοινωνίας:

Το θετικό του πράγματος είναι ότι οι δημότες-πολίτες έχουν καταλάβει και εμπεδώσει ποιο μέλλον τους ορίζουν αυτοί που ανεξάρτητα από την «προβιά», την «κολυμβήθρα» και το «τοτέμ» του υπεραινώβιου καρποφόρου δένδρου, τους ζητήσουν το όνομά τους στην κάλπη.

Ας το έχουν υπόψη τους κι όσοι  θελήσουν να εξυπηρετήσουν τον παραπάνω «άχαρο» ρόλο!


πηγη:  http://meganisinews.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου