Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Λευκάδας









  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 το τρίτο θεματικό εργαστήρι του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ με τίτλο: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ INTERNET ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ MARKETING ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ».
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, τόνισε ότι αποτελεί βασική επιδίωξη του φορέα που εκπροσωπεί η όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση των επιχειρήσεων και για το λόγο αυτό πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι να καθιερώσει και να ενδυναμώσει τις δράσεις αυτές.
 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κύριος Ιωάννης Μελέας,  Καθηγητής του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επιχειρηματικότητας του Γραφείου Διασύνδεσης  του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στην ομιλία του ο εισηγητής κύριος Μελέας τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι στη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, το διαδίκτυο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε, τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχουμε στα κοινά, τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και επιχειρούμε. Ειδικά για την επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη του διαδικτύου δημιούργησε έναν ολόκληρο κόσμο νέων ευκαιριών και προκλήσεων. Άνοιξε το δρόμο για τη διάδοση νέων επιχειρηματικών μοντέλων και πρακτικών, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έγινε το εφαλτήριο για την ανάπτυξη καινοτομιών και την υλοποίηση επαναστατικών ιδεών. Έδωσε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, να αξιοποιήσουν καλύτερα τους πόρους τους, να συγκεντρώσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα πληροφορίες, με στόχο την ανάπτυξή τους».


Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου