Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο διοικητής του νοσοκομείου απαντά για τον Αγροτικό ιατρό








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναφορικά με θέμα που δημιουργήθηκε και απασχόλησε τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με μετακίνηση στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής του αγροτικού ιατρού Π.Ι. Αγίου Πέτρου με περιοχή ευθύνης (Αθάνι – Δράγανο – Κομηλιό – Μανάση / Νικολή – Χορτάτα), προς αποφυγή διακίνησης ασαφειών και πληροφοριών που δεν τυγχάνουν αληθείας, επιθυμώ να πληροφορήσω την κοινή γνώμη ότι ο Αναπληρωτής Διευθύνων του Κ.Υ.Β., προφορικώς ενημέρωσε τον αγροτικό ιατρό, για μόνο την συγκεκριμένη εβδομάδα που διανύουμε και μόνο για τρείς (3) ημέρες, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κ.Υ.Β., λόγω επιτακτικών αναγκών και εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας του Κ.Υ.Β.

Επειδή άμεσα δημιουργήθηκε θέμα μεγάλο γι΄ αυτή την προφορική εντολή, για προσφορά εργασίας του ιατρού χρονικού διαστήματος τριών (3)ημερών, άμεσα πήρα μόνιμη Απόφαση που ρυθμίζει εύρυθμα για όλους το θέμα αυτό.

Ενημερωτικά να επισημάνω ότι δεν έγινε ανάκληση Απόφασης, διότι δεν υπήρξε Απόφαση.

Εν τέλει, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο γραφείο μου, θεσμικοί παράγοντες και απλοί πολίτες να καταθέσουν την άποψή τους, για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο και την περίθαλψη των πολιτών της Λευκάδας.


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου