Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Πίτας για το Επιμελητήριο Λευκάδας







Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και 18.30 έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα εκδήλωση για την κοπή της πίτας του νέου έτους.


Παρέστησαν ο Βουλευτής Λευκάδας, Θεόδωρος Σολδάτος, ο Διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, ο σύμβουλος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Αντώνης Παναγόπουλος, εκπρόσωποι του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, Πρόεδροι Τοπικών Συλλόγων και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκομένους καλή χρονιά και κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προέβη σε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης. Ανέφερε τις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε:
α) να ανταποκριθεί το Επιμελητήριο στο γνωμοδοτικό του ρόλο τονίζοντας τις συνεχείς παρεμβάσεις στις οποίες προβαίνει προκειμένου να υπερασπίσει τα συμφέροντα των μελών του
β) να παρέχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στα μέλη του για κάθε θέμα που τους αφορά
γ)  να συμμετέχει σε προγράμματα τόσο η υπηρεσία όσο και τα μέλη του προκειμένου να αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες και να αντισταθμίζεται η οικονομική δυσπραγία.
Επίσης, ο Πρόεδρος προέβη σε ένα συνοπτικό απολογισμό για τις ενέργειες που υλοποίησε το Επιμελητήριο Λευκάδας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού. Ειδική μνεία έγινε σε δράσεις που αφορούν τη στόχευση της Ρωσικής και Βελγικής αγοράς, την επιτυχία της νέας αεροπορικής σύνδεση Βενετίας-Άκτιο, την ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα κρουαζιέρας που θα ξεκινήσει το 2015, αλλά και σε πολλές άλλες επιμέρους ενέργειες που αναφέρθηκαν επιγραμματικά.

Στην συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον κ. Παναγόπουλο, οικονομικό σύμβουλο της διακομματικής κυβέρνησης, τον Βουλευτή Λευκάδας, κ. Θεόδωρο Σολδάτο και τον Διοικητή του ΟΓΑ, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, οι οποίοι ναι μεν τόνισαν την δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά υπογράμμισαν ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και συνεχείς προσπάθειες προκειμένου να ανταπεξέλθει η επιχειρηματικότητα από το δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και η διοίκηση του φορέα ευχαριστούν από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και εύχονται από καρδιάς σε ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου