Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Με Διαμαντόπουλο στον «τελικό» η Δόξα Λευκάδας




Η μεγάλη ώρα για την Λευκάδα και την Δόξα έφτασε! Αύριο (Σάββατο 1/3, 17:00) το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη αντιμετωπίζει την Λιβαδειά σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά αποτελεί τον «τελικό» ανόδου και για τις δυο ομάδες, καθώς όπως έχει εξελιχθεί ο βόρειος όμιλος της Β΄Εθνικής η υπόθεση πρωτιάς και ανόδου στην Α2 αποτελεί κούρσα για δυο.


Ο Γιώργος Ζαφειρούδης και οι παίκτες του ετοιμάζονται πυρετωδώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο κανονικά θα δώσει το παρών ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ο οποίος προφυλάχθηκε το τελευταίο διάστημα από τον προπονητή του ώστε να είναι πανέτοιμος για το εν λόγω παιχνίδι, ένα παιχνίδι που οι μεγάλες προσωπικότητες της Δόξας, παίκτες όπως οι Σκλάβος, Κυριακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καραδολάμης και σία καλούνται να δώσουν μια ηχηρή απάντηση πως είναι τα απόλυτα αφεντικά της κατηγορίας και να δικαιολογήσουν τα χρήματα που ξόδεψε η διοίκηση της Δόξας για αυτούς τους σπουδαίους παίκτες.

Αρχικός σκοπός του Γιώργου Ζαφειρούδη και των παικτών του είναι η νίκη, αλλά θεμιτό θα ήταν να καλυφθεί και το - 5 (79-74) της ήττας τους στον πρώτο γύρο στην Βοιωτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κατοίκων της Λευκάδας και το κλειστό αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες δόξες καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή.

πηγη: http://www.basketblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου