Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας Νιόνιος ΚούρτηςΠάμε Μαζί να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Βγάλει την Λευκάδα από την Μιζέρια
Αγαπητοί Φίλοι Συμπολίτες Τώρα που οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα Ψηφοδέλτια τους για τον Δήμο της Λευκάδας Παίρνουν Σάρκα και Οστά Έρχομαι να σας Προτείνω να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Στελεχωθεί με Αυτοπροτάσεις από Εσάς που Καθημερινά σας Προβληματίζουν τα Κακώς Κείμενα στον Τόπο Αλλά Δεν Βλέπεται Λύση.

Ξεκινώ Αυτή την Προσπάθεια Ύστερα από Δική σας Αγωνία Όπου Βλέποντας τους Σχηματισμούς που Δημιουργούντε για τις Εκλογές, μου Αναφέρεται Ότι Δεν σας Ευχαριστεί Κανένας από τους Είδη Υπάρχοντες και Θέλετε Κάτι το Νέο και το Δημιουργικό που θα σας Ευχαριστήσει και θα σας Παρασύρει Ώστε να Ασχοληθείτε και οι οι Ίδιοι με τις Εκλογές.

Και  Φυσικά Δεν Έχετε Άδικο στις Σκέψεις σας  Όταν Βλέπεται αν Όχι σε Όλους στους Περισσότερους Εκλογικούς Συνδυασμούς Ανακυκλωμένα Πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να Ασχολούνται για Άλλη μια Φορά με τις Εκλογές και Μάλιστα να Μεταπηδούν από το Μια Παράταξη στην Άλλη με Μεγάλη Ευκολία και να Ξεχνούν Ότι Κατά την Διάρκεια της Τετραετίας που Πέρασε Βρίζονταν Μεταξύ τους.

Επίσης Βλέπουμε Πρόσωπα της Τοπικής Πολιτικής Σκηνής που Πριν Ένα Χρόνο Δήλωναν Κατηγορηματικά Ότι Δεν Θα Κατέβουν σε Αυτές τις Εκλογές να Αλλάζουν Γνώμη και να Κατεβαίνουν Υποψήφιοι με την Δικαιολογία Ότι τους Πίεσαν οι Δημότες για να Σώσουν τον Τόπο.

Βέβαια Όλοι οι Συνδυασμοί Δηλώνουν Ανεξάρτητοι Κάτι που Δεν Πιστεύει Κανείς.

Επειδή Δεν μου Αρέσει να Ισοπεδώνω τα Πάντα να Αναφέρουμε Ότι Αξιόλογοι Υποψήφιοι Υπάρχουν σε Όλους τους Συνδυασμούς Αλλά Δεν Ξέρουμε Κατά Πόσο θα Επιβιώσουν της Εκλογικής Διαδικασίας ή θα Γίνουν οι Νεροκουβαλητές των Προβεβλημένων Συνυποψηφίων τους - Ίδωμεν.

Μπαίνω Λοιπόν Μπροστά Ώστε Όλοι Μαζί να Φτιάξουμε Ένα Δυναμικό  Ψηφοδέλτιο με Άτομα με Θέληση και Φρέσκες Ιδέες που θα Δώσουν την Απαιτούμενη Ώθηση στον Χαρισματικό και Παραμελημένο Δήμο μας.

Εμείς Λοιπόν τους Υποψήφιους που θα Είναι για το Καλό Όλων των Δημοτών τους Βγάζουμε με την Βοήθεια Όλων σας με Αυτοπροτάσεις Μέσα από το Ίδιο το Σώμα των Δημοτών.

Όσο για τον Υπογράφοντα το Κείμενο Είμαι σε Όλου σας Γνωστός Μέσα από την Καθημερινή Αρθρογραφία στο Blog Όπου Αναδεικνύω με την Πολύτιμη Βοήθεια των Συνεργατών μου, τα Προβλήματα της Καθημερινότητας που Ταλαιπωρούν Όλους μας και Συνάμα Βοηθάω Εθελοντικά στα Αθλητικά και Πολιτιστικά Δρώμενα του Νησιού.

Πάμε Μαζί να Φτιάξουμε το Ψηφοδέλτιο που θα Βγάλει την Λευκάδα από την Μιζέρια

Πάμε Μαζί για να Δώσουμε Λύσεις στα Προβλήματα της Καθημερινότητας.

Πάμε Μαζί για Ένα Καλύτερο Μέλλον για Αυτό τον Τόπο

Φιλικά 

Διονύσιος  Ηλ.  Κούρτης
Καθηγητής  Φυσικής
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου