Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ








ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

  Ο Πανλευκάδιος Α.Σ.-Κ. διαμαρτύρεται για την πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα απόφαση που πήρε το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας, να απαγορεύσει την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρης Πρέβεζας – Πανλευκαδιος για το Παιδικό Πρωτάθλημα Πρέβεζας Λευκάδας.
Αιτία, αν είναι δυνατόν, λόγω καιρικών συνθηκών δεν γίνεται να διεξαχθούν δυο αγώνες την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο!


  Εάν δεν έχετε πάει κε Φραγκούλη Γεώργιε, μια και εσείς υπογράφετε την απόφαση αυτή σαν Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου σας ενημερώνουμε ότι είναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ!
  Εάν δεν γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι σε όλη την Ελλάδα γίνονται δύο,  τρεις, ακόμα και τέσσερις αγώνες την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο, πάντα σε πλαστικό, λόγω έλλειψης γηπέδων!


   Εάν πάλι δεν γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2013 και βάση του άρθρου 8 παράγραφος 6, μόνο ο διαιτητής του πρώτου αγώνα μπορεί να τον αναβάλει λόγω καιρικών συνθηκών, προκειμένου, να διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας μεγαλύτερης κατηγορίας!
Επίσης βάση του άρθρου 22 παράγραφος 2, θα έπρεπε η επιστολή που υπογράφετε για να είναι έγκυρη, να ενημερώνει εγγράφως την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας, τους διαιτητές, αλλά και τις δύο ομάδες ΜΟΝΟ 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα!
  
  Εσείς αγαπητέ και φίλε κε Φραγκούλη με την τόσο μεγάλη πείρα λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης σας με το ποδόσφαιρο πρέπει να τα γνωρίζετε πολύ καλά όλα αυτά!
 
Το Δ.Σ.
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου