Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΠΟΔΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

Ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Πραξιτέλη Σούνδια και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο από το Μεγανήσι κ. Λευτέρη Κατοπόδη, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή στο γραφείο του.
Η επίσκεψη αυτή στο γραφείο του Δημάρχου Λευκάδας κ. Αραβαν, ήταν η πρώτη επίσκεψη του πραγματοποιεί παράταξη στην Λευκάδα και είχε συμβολικό και ουσιθαστικό χαρακτήρα.
Συμβολικός διότι ο δήμος, η αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με την ιδεολογία και αντίληψη είναι το δεύτερο βάθρο της δημοκρατίας μετά το κοινοβούλιο και ουσιαστική διότι ο υποψήφιος Περ5ιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Πραξιτέλη Σούνδια και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο από το Μεγανήσι Λευτέρη Κατοπόδη, επισκέφθηκαν τον πετυχημένο Δήμαρχο και πετυχημένο πρώην Νομάρχη Λευκάδας και αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τα νησιά μας.
Επίσης επικυρωποίησαν  το πρόγραμμα της Επτανησιακής Αναγέννησης,  βάση των  αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, εκ των οποίων τελευταία είναι μια ιδιαίτερη σημαντική απόφαση για την υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας.


ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517 e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου