Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Καταγγελία απο τον Αλ.Δεσύλλα

ΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
                       Κ.Ε.Π

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ορισμένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας με συγκεκριμένους στόχους, που κάθε ημέρα και περισσότερο γίνονται εμφανείς ακόμη και στον απλό πολίτη, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν με κάθε μέσο τις προθέσεις και τις θέσεις της κίνησης μας.
Συγκεκριμένα:
Προσπαθούν να εμφανίσουν την μη εισέτι γνωστοποίηση των μελών που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια μας, ως αδυναμία συγκρότησης των, με στόχο να θέσουν σε αμφιβολία την κάθοδο μας στις Περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου 2014.
Ως εναλλακτικό επιχείρημα διατείνονται, ότι δεν προχωράμε στην ανακοίνωση τους, από το φόβο ότι τα κόμματα στα οποία ενδεχομένως ανήκουν τα μέλη των ψηφοδελτίων μας, θα προχωρήσουν στη διαγραφή τους.
Κατανοούμε τα κίνητρα τους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος μας και ο λαός μας, αλλά τους γνωρίζουμε, ότι αυτού του είδους οι πιέσεις δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα, για τον απλούστατο λόγο ότι η ανεξάρτητη ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν διαθέτει χορηγούς και βέβαια δεν διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα.
Μόνη μας φιλοδοξία είναι να προσφέρουμε στην ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες μας, την μη αμφισβητηθείσα ποτέ σε όλη τη μακρά διαδρομή μας στο χειρισμό δημοσίων υποθέσεων εντιμότητα μας, το ανεξάντλητο πάθος μας να φανούμε χρήσιμη στην διεκδίκηση των δίκαιων δικαιωμάτων του ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΎ ΛΑΟΥ.
Επιπρόσθετα διαθέτουμε την αξιοπιστία των διακηρύξεων και των προθέσεων μας, αφού σε ανύποπτο χρόνο με συγκεκριμένες ενέργειες μας, προσπαθήσαμε να συμβάλλουμε, στην ισορροπημένη και ταχύρρυθμη ανάπτυξη του συνόλου των  Νησιών της Περιφέρειας  μας και στην ενδυνάμωση της ενότητας του ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Κέρκυρα 6/4/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου