Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δήλωση του ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ ΣΟΥΝΔΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με την Επτανησιακή Αναγέννηση

Δήλωση του ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ ΣΟΥΝΔΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ως υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με την Επτανησιακή Αναγέννηση και τον  Γιώργο Καλούδη


Οι επικείμενες Περιφερειακές εκλογές είναι πολλαπλά κρίσιμες:
          Γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναποτελεσματικότητα και χαμένο χρόνο.
 Γιατί  χωρίς πολιτικά δραστήρια Περιφέρεια δεν πρόκειται να υπάρξει συγκροτημένη ανάπτυξη στα Ιόνια.


Με τα δεδομένα αυτά αποδέχομαι και ευχαριστώ για τη πρόταση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, συντάσσομαι με τον Γιώργο Καλούδη και την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και τίθεμαι στη διάθεση της Παράταξης στον αγώνα για μία ισχυρή Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και στην υπηρεσία της ανάπτυξης και ευημερίας των Λαών των Νησιών του Ιονίου.
          Ο Γιώργος Καλούδης και η Παράταξη της Επτανησιακής Αναγέννησης αποτελούν γνήσια  έκφρασης αυτής της κοινωνικής και πολιτικής δυναμικής.
          Έχουν δώσει με συνέπεια διαχρονικούς αγώνες για τη στήριξη της Περιφέρειάς μας, των πανέμορφων Νησιών μας.
  Έχουν δώσει με συνέπεια διαχρονικούς αγώνες  για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας και την οικονομική ανάπτυξη των μεγάλων και μικρών Νησιών μας, μέσα από την αποτελεσματική ενίσχυση, λειτουργία και δράση της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αγαπητοί συμπολίτες
Λευκαδίτες , Μεγανησιώτες, Καλαμισάνοι, Καστιώτες πολίτες του Ιονίου.
 Με ξέρετε και σας ξέρω.
 Γνωρίζετε την αγωνία και τον αγώνα μου για να επιλυθούν προβλήματα της Λευκάδας  και  και γι΄ αυτό ήμουν  πάντα παρών σε άριστη συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας, όσα χρόνια υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση με αυταπάρνηση κι ανιδιοτέλεια.
         Σας καλώ σε έναν ωραίο και δυνατό αγώνα  μακριά από σκοπιμότητες ,συμφέροντα, μακριά από  τα κόμματα και τις παρατάξεις τους, για το συμφέρον του τόπου μας.
Λευκάδα 4 Απρίλη 2014
  Πραξιτέλης  Σούνδιας
Αντιδήμαρχος Λευκάδας

πηγη φωτογραφίας http://www.kolivas.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου