Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα της Κ.Ε.Π.






Περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα πραγματοποίησαν, τις δύο τελευταίες ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, κλιμάκια του συνδυασμού της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( Κ.Ε.Π ), στο Βόρειο συγκρότημα της Κέρκυρας με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέκο Δεσύλλα.

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Ριγανά και Γιώργο Κότση επισκέφθηκαν διαδοχικά το Σκριπερό και τους Λιαπάδες.

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, συνοδευόμενος από τούς Κωστή Παυλίδη, Γιώργο Ριγανά, Γιώργο Κότση και Κοσμά Παυλίδη την Αχαράβη και την Επίσκεψη.

Στις συναντήσεις τους με κατοίκους των περιοχών αυτών τόνισαν τους στόχους και τα κίνητρα της κίνησης των για την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης στη Επτανησιακή μας Περιφέρεια.

Ιδιαίτερα υποστήριξαν ότι η σύνθεση τους ψηφοδελτίου της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( Κ.Ε.Π ) ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού νέων, άφθαρτων και με προοπτική ατόμων, που μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία ολιγάριθμων παλαιών, μέσα από ρίξεις και ανατροπές, θα επιδιώξουν τα Επτάνησα να ξαναβρούν την παλιά τους αίγλη, που να ανταποκρίνεται στην ιστορία τους και τον πολιτισμό τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου