Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Μέλι έσταζε» ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί για τον Ξενοφώντα Βεργίνη (βίντεο)







O υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Έξι Δέκα» στη ΝΕΡΙΤ, πήρε το μικρόφωνο του Χρήστου Μέγα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διοικητή του ΟΓΑ, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, τον οποίο, όπως είπε, τον χαρακτήριζαν «παιδί του κομματικού σωλήνα»!


Ο υπουργός Υγείας συνεχάρη τον Διοικητή του ΟΓΑ και εξήρε το έργο του.

«Μπορώ να πω κάτι. Ακούστε τώρα ποια είναι η ουσία, ο κ. Βεργίνης που όταν είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή διάβαζα διάφορα ειρωνικά σχόλια για το παιδί λέει του κομματικού σωλήνα και ναι ανανέωση… τα διαβάσατε.

Είναι ο καλύτερος Διοικητής που έχει μπει. Θα πω από τους καλύτερους για να μην στενοχωρήσω άλλους, αλλά λέω ο πρώτος, μεταξύ των πρώτων. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Παρέλαβε τον ΟΓΑ με πληρωμές ληξιπρόθεσμων 5 – 6% και έκανε την εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων γρηγορότερα από όλα τα ταμεία.

Όταν παρέλαβε εγώ το Υπουργείο μου λέγανε δεν μπορεί ο ΟΓΑ να πληρώσει και τώρα ο ΟΓΑ έχει πληρώσει γρηγορότερα από όλους τους άλλους. Κύριε Διοικητά θερμά συγχαρητήρια. Μιλάμε για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Εγώ που ξέρω πόσο δύσκολη δουλειά κάνατε γιατί έχω δει όλα τα άλλα ταμεία δεν μπορώ παρά από καρδιάς να σας πω συγχαρητήρια.

Εδώ μιλάμε για μετρήσιμο αποτέλεσμα που άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων που τους πλήρωσε ο ΟΓΑ χρήματα που τους χρώσταγε πολλά χρόνια».



πηγη:http://meganisinews.eu
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου