Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αποστολη περιεργων προσκλησεων απο το Δημαρχειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Λευκάδα  01-05-2014

   Με λύπη και τουλάχιστον απορία, πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, ότι το Δημαρχείο Λευκάδας μετετράπη σε προεκλογικό κέντρο του υποψηφίου του συνδυασμού Ανοίγουμε Πανιά, κ Μαργέλη.

   Από ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημαρχείου φεύγουν προσκλήσεις και καλούν τους παραλήπτες να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σπυροπανου Μαργέλη.
   Το γεγονός από μόνο του, μαρτυρά την αντίληψη ορισμένων κύκλων που μάλλον λαχταρούν την επιστροφή του κ.Μαργέλη στο Δημαρχείο. Πρέπει όμως να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί εκτίθενται στα μάτια του λαού για το πώς αντιλαμβάνονται την δημοτική αρχή.
    Κάποιοι ίσως προδικάζουν αποτελέσματα και κάποιοι ίσως βρίσκονται σε πανικό μπροστά στη ήττα των πολιτικών του ΝΑΙ σε ΟΛΑ. Όμως για να ανοίξουν τα πανιά χρειάζεται ούριος άνεμος , που προφανώς δεν υπάρχει και βέβαια αφού δε βρίσκεται καμιά Ιφιγένεια διαθέσιμη, καταλήξανε στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Η προσοχή δεν βλάπτει.
   Η ανακοίνωση του νυν Δημάρχου κ Αραβανή, μας καλύπτει στο αρχικό επίπεδο της καταδίκης και πρόθεσης διερεύνησης για το θέμα αυτό, αφού η μεροληπτική εμπλοκή του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μέσα απο το Δημαρχείο , στις εκλογές, δημιουργεί πολλούς συνειρμούς για την επάρκεια και την αντικειμενικότητα των υπαλλήλων αυτών και το ποιους εξυπηρετούν στη καλύτερη περίπτωση , στη δε χειρότερη από ποιους δέχονται εντολές.
  Αναμένουμε την απόλυτη διαλεύκανση του θέματος, που είναι αρκούντως σοβαρό καθώς και τις ενέργειες που απαιτούνται μετά από αυτήν.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού Ανοίγουμε πανιά, είναι απλά απολογητική κι αυτό λέει πολλά.
 Ο όποιος δημοτικός υπάλληλος μπορεί και πρέπει να έχει την προτίμηση του, μέσα όμως από το Δημαρχείο δεν μπορεί να διαπράττει τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Ελπίζουμε στην επαγρύπνηση του νυν Δημάρχου κ. Αραβανή , ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε.


Σ. Ε
Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου