Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΛΜΕ Λευκάδας-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι ,
Οι εκλογές τελείωσαν αλλά τα μνημόνια είναι εδώ και συνεχίζουν να εφαρμόζονται και οι επιπτώσεις τους στην δημόσια εκπαίδευση είναι και θα γίνουν ακόμα περισσότερο ολέθριες.
Το Υπουργείο Παιδείας (μέσω του ΙΝΕΠ) καλεί του Διευθυντές των σχολικών μονάδων Αθμιας και Βθμιας εκπ/σης του Νομού μας να επιμορφωθούν προκειμένου να εφαρμόσουν την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών .
Είναι πλέον γνωστό συνάδελφοι αλλά και πολίτες της Λευκάδας ότι αυτή η αξιολόγηση , δεν είναι αξιολόγηση του εκπαιδευτικού για την βελτίωση της εκπαιδευτικής διδασκαλίας και της ποιότητας της εκπαίδευσης γιατί δεν είναι συνδεδεμένη μα επιμορφώσεις η άλλες υποστηρικτές δομές αλλά είναι συνδεδεμένη με ποσοστώσεις , διαθεσιμότητες που οδηγούν σε απολύσεις , εκφοβισμό του εκπαιδευτικού και χειραγώγηση  του και πολλά άλλα που δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε σε μια ανακοίνωση κάλεσμα σαν αυτή.
Την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 3 μ.μ και το Σάββατο 31 Μαΐου στις 7 π.μ
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ σε συγκέντρωση συλλαλητήριο έξω από το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας σε συνεργασία και με το σύλλογο Εκπ/κων Αθμιας  ‘ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ΄ για να ακυρώσουμε στην πράξη αυτά τα σεμινάρια .

Από το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λευκάδας
Λευκάδα   28/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου